Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей
Date Issued
2013
Author(s)
Чабаненко, М. В.
Abstract
На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння.
Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст
автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією
викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській
АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне
харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних
станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних
захворювань серед населення.
Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст
автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією
викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській
АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне
харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних
станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних
захворювань серед населення.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
263-265.pdf
Size
189.94 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):dd7dc1777816726c93001aa79eebf985