Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Здоровий спосіб життя
  4. Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.
  5. Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей
 
  • Details

Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей

Date Issued
2013
Author(s)
Чабаненко, М. В. 
Abstract
На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння.
Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст
автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією
викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській
АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне
харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних
станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних
захворювань серед населення.
Subjects

розробка технології

разработка технологии...

оздоровча м’ясо-овоче...

оздоровительное мясо-...

асортимент водоросте...

ассортимент водоросле...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

263-265.pdf

Size

189.94 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):dd7dc1777816726c93001aa79eebf985

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify