Моніторинг продуктів на вміст нітратів різнихмереж продовольчих товарів
Date Issued
2019
Author(s)
Якушенко, Д. В.
Черниш, О. О.
Abstract
З продуктами харчування у організм людини потрапляють поживні речовини для
подальшої життєдіяльності людини. Харчування забезпечує нормальний розвиток організму,
сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної
адаптації людини до навколишнього середовища. Успішне розв'язання проблеми харчування
залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування.
Набір продуктів, необхідний людині на певний період часу розподілятися так: 50% - на
вуглеводи, 20% - білки i 30% - жири. Отже 50% калорій, які ми вживаємо, щоденно
приходиться на вуглеводи. Вуглеводи складають основу наших харчових продуктів, таких,
як свіжі фрукти, овочі, боби, горох, картопля, кукурудза, хліб, вівсяна каша, рис.
подальшої життєдіяльності людини. Харчування забезпечує нормальний розвиток організму,
сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної
адаптації людини до навколишнього середовища. Успішне розв'язання проблеми харчування
залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування.
Набір продуктів, необхідний людині на певний період часу розподілятися так: 50% - на
вуглеводи, 20% - білки i 30% - жири. Отже 50% калорій, які ми вживаємо, щоденно
приходиться на вуглеводи. Вуглеводи складають основу наших харчових продуктів, таких,
як свіжі фрукти, овочі, боби, горох, картопля, кукурудза, хліб, вівсяна каша, рис.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
77-78.pdf
Size
180.94 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):07e2f3bfeb6b75bb835a4cc49b4ffc75