Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Молодь: наука та інновації
  4. 2019
  5. Молодь: наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. Секція 10 – «Екологічні проблеми регіонів». Дніпро, 27 листопада – 03 грудня 2019 року
  6. Моніторинг продуктів на вміст нітратів різнихмереж продовольчих товарів
 
  • Details

Моніторинг продуктів на вміст нітратів різнихмереж продовольчих товарів

Date Issued
2019
Author(s)
Якушенко, Д. В. 
Черниш, О. О. 
Abstract
З продуктами харчування у організм людини потрапляють поживні речовини для
подальшої життєдіяльності людини. Харчування забезпечує нормальний розвиток організму,
сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної
адаптації людини до навколишнього середовища. Успішне розв'язання проблеми харчування
залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування.
Набір продуктів, необхідний людині на певний період часу розподілятися так: 50% - на
вуглеводи, 20% - білки i 30% - жири. Отже 50% калорій, які ми вживаємо, щоденно
приходиться на вуглеводи. Вуглеводи складають основу наших харчових продуктів, таких,
як свіжі фрукти, овочі, боби, горох, картопля, кукурудза, хліб, вівсяна каша, рис.
Subjects

моніторинг продуктів

мониторинг продуктов

вміст нітратів

содержание нитратов

продовольчі товари

продовольственные тов...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

77-78.pdf

Size

180.94 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):07e2f3bfeb6b75bb835a4cc49b4ffc75

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify