Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Наукова весна
  4. 2019
  5. Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c.
  6. Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні
 
  • Details

Дослідження споживчих якостей йогуртів та їх значення в харчуванні

Date Issued
2019
Author(s)
Лобанова, О. О. 
Марченко, В. О. 
Гуменюк, Л. М. 
Abstract
На здоров’я людини впливає багато причин. Одна із них –це фактор харчування. Йогурт відноситься до корисних для здоров’я людини продуктів. Оскільки компоненти і ферменти, які містяться в йогурті сприяють поліпшенню процесу травлення людини. І він засвоюється краще, ніж молочні продукти. Щоб споживати якісний йогурт, необхідно володіти інформацією про склад, види, споживчі властивості йогурту та технологію його виробництва.
Subjects

харчування

питание

кисломолочний продук...

кисломолочный продукт...

йогурт

дослідження

исследования

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

36-37.pdf

Size

547.79 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):cb07f0a544264c7e36c31e3c229175b3

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify