Розробка транспортно-технологічної схеми доставки власної продукції з пекарні в торгівельну мережу м. Павлоград
Date
2020-06
Authors
Мамедов, Велі
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
НТУ "ДП"
Abstract
Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємствавиробника за рахунок розробки технологічного процесу перевезення. Об’єктом дослідження є транспортний процес перевезення тарноштучних вантажів автомобільним транспортом. Досягнення поставленої мети можливе шляхом вирішення наступних задач:
- аналіз об’єкту дослідження та сучасної організації перевезень хлібобулочних виробів на підприємстві з виявленням слабких сторін і недоліків та пошуком шляхів вдосконалення;
- проведення маркетингового дослідження ринку хліба, прогнозування об’ємів перевезень для наступних періодів;
- розробка раціональних розвізних маршрутів доставки вантажів;
- вибір ефективного рухомого складу для роботи на маршрутах;
- розробка графіку руху автомобілів;
- розрахунок техніко-експлуатаційних та визначення економічної ефективності роботи обраних автомобілів на призначених маршрутах
Description
Keywords
МАРШРУТИЗАЦІЯ, ПРОДУКТИВНІСТЬ, ГРАФІК РУХУ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ