Розробка транспортно-технологічної схеми доставки власної продукції з пекарні в торгівельну мережу м. Павлоград

Date

2020-06

Authors

Мамедов, Велі

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

НТУ "ДП"

Abstract

Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємствавиробника за рахунок розробки технологічного процесу перевезення. Об’єктом дослідження є транспортний процес перевезення тарноштучних вантажів автомобільним транспортом. Досягнення поставленої мети можливе шляхом вирішення наступних задач:

  • аналіз об’єкту дослідження та сучасної організації перевезень хлібобулочних виробів на підприємстві з виявленням слабких сторін і недоліків та пошуком шляхів вдосконалення;
  • проведення маркетингового дослідження ринку хліба, прогнозування об’ємів перевезень для наступних періодів;
  • розробка раціональних розвізних маршрутів доставки вантажів;
  • вибір ефективного рухомого складу для роботи на маршрутах;
  • розробка графіку руху автомобілів;
  • розрахунок техніко-експлуатаційних та визначення економічної ефективності роботи обраних автомобілів на призначених маршрутах

Description

Keywords

МАРШРУТИЗАЦІЯ, ПРОДУКТИВНІСТЬ, ГРАФІК РУХУ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Citation

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By