Удосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києва
Date Issued
2020-06
Author(s)
Снісар, Вадим
Abstract
Метою кваліфікаційної роботи є розгляд питань щодо удосконалення організації
транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП
роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень
хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення
продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в
торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення
відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде
розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань
проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та
визначення економічного ефекту від запропонованих заходів.
транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП
роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень
хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення
продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в
торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення
відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде
розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань
проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та
визначення економічного ефекту від запропонованих заходів.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА СНІСАР.pdf
Description
Кваліфікаційна робота
Size
466.44 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):5665ab23cd904bb3c53a08d2452e783b