Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»)
Короткий опис(реферат)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено наукові погляди на зміст поняття «конкурентоспроможність підприємства», методи її оцінювання та напрями підвищення. Проведено управлінський аналіз основних показників діяльності підприємства та оцінено рівень конкурентоспроможності підприємства. Обґрунтовані управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства, що передбачають розширення ринків збуту продукції кондитерської фабрики за рахунок створення мережі магазинів з кафе, та обґрунтована їхня економічна ефективність.
Collections
- Кафедра менеджменту [123]