Обґрунтування управлінських рішень у сфері інноваційного менеджменту (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро)
Date Issued
2020-06
Author(s)
Носач, Анастасія Романівна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – рівень ефективності прийняття рішень у сфері інноваційного менеджменту Приватного акціонерного товариства «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро.
Мета роботи – _ аналіз та оцінка теоретичних засад прийняття управлінських рішень у сфері інноваційного менеджменту, дослідження ефективності прийняття рішень та визначення шляхів їх підвищення, розгляд інновацій підприємства та їх обґрунтування з розгляду менеджменту підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: аналіз основних підходів до інноваційної діяльності підприємства, вивчення впливу управлінських рішень на інноваційні процеси підприємства, визначення інструментів прийняття рішень у сфері інноваційної діяльності підприємства та застосування їх у практичному розділі.
Мета роботи – _ аналіз та оцінка теоретичних засад прийняття управлінських рішень у сфері інноваційного менеджменту, дослідження ефективності прийняття рішень та визначення шляхів їх підвищення, розгляд інновацій підприємства та їх обґрунтування з розгляду менеджменту підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: аналіз основних підходів до інноваційної діяльності підприємства, вивчення впливу управлінських рішень на інноваційні процеси підприємства, визначення інструментів прийняття рішень у сфері інноваційної діяльності підприємства та застосування їх у практичному розділі.
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Титули.pdf
Size
253.62 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):4fdd79bd627c417a624a7af75768332f
Loading...
Name
Робота Носач.rar
Size
1 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):38863914283afcdff5e3d6beedfa04ba