Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Факультет інформаційних технологій
  4. Кафедра системного аналізу і управління
  5. Оптимізація асортименту готової продукції кондитерського виробництва
 
  • Details

Оптимізація асортименту готової продукції кондитерського виробництва

Date Issued
2019
Author(s)
Литвиненко, Андрій 
Abstract
Предмет дослідження: виробнича діяльність фабрики «Торговий дім «Солодощі»»
Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.
Subjects

модель

прогноз

організаційне управлі...

економічна ефективніс...

асортимент

план випуску

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Диплом_Литвиненко_спец124м.pdf

Size

220.61 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):20d21a0275a0ced62a9d716c373bc230

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify