Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства (за матеріалами «ТОВ «Інновація-Н»)
Date Issued
2021-06
Author(s)
Сич, Олексій Юрійович
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021.
Об’єктом розроблення виступають процеси управління конкурентоспроможністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності продукції на основі удосконалення організаційно-економічного механізму управління підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління конкурентоспроможністю продукції промислових підприємств; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо формування та реалізації організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю продукції підприємства
Об’єктом розроблення виступають процеси управління конкурентоспроможністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності продукції на основі удосконалення організаційно-економічного механізму управління підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління конкурентоспроможністю продукції промислових підприємств; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо формування та реалізації організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю продукції підприємства
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Титули Сич.pdf
Size
176.58 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):8d636fd5c01bed2a76d4f05310aedd36
Loading...
Name
Робота СИЧ.rar
Size
1.1 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):a5691d4a0bc49ec66c7710154b2858e7