Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Електротехнічний факультет
  4. Кафедра кіберфізичних та інформаційно-вимірювальних систем
  5. Бакалаври
  6. 2020-2021 навчальний рік
  7. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв
 
  • Details

Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв

Date Issued
2021-09-12
Author(s)
Ігнатенко, Олександр 
Abstract
Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки.
Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки.
Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід.
Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних.
Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління.
Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.
Subjects

вакуумна сушарка

виробництво пива

ПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯ...

КОНТРОЛЕР

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

КР_Ігнатенко.pdf

Size

3.35 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):02a5580cd5bf97796d195ede5fd3c5af

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify