Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв
Date Issued
2021-09-12
Author(s)
Ігнатенко, Олександр
Abstract
Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки.
Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки.
Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід.
Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних.
Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління.
Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.
Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки.
Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід.
Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних.
Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління.
Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
КР_Ігнатенко.pdf
Size
3.35 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):02a5580cd5bf97796d195ede5fd3c5af