Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку
Date Issued
2022
Author(s)
Дмухівський, М. І.
Ткачов, В. В.
Abstract
Український ринок соків і сокових напоїв в останні роки динамічно розвивається. Отже, для вітчизняних виробників соків і сокових напоїв існує значний потенціал, використання якого обмежується такими чинниками, як низький рівень купівельної спроможності українських споживачів та зростанням рівня конкурентної боротьби на цьому сегменті товарного ринку. При автоматизації виробництв харчової промисловості об'єктом автоматизації є не окремий технологічний процес чи агрегат, а технологічний комплекс зі складними взаємозв'язками між його підсистемами. Сучасні системи автоматизації харчової промисловості мають значні функціональні можливості, вдосконалені технічні параметри, та забезпечують різке підвищення надійності автоматизованих систем управління харчової промисловості, їх швидкодії та оперативності управління.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
zvit-2022-363-365.pdf
Size
337.53 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):bcf9b3ac6a08b55a5d7ee30cf405ec1b