Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Тиждень студентської науки
  4. Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року)
  5. СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ
  6. Автоматизація технологічного процесу заморожування риби
 
  • Details

Автоматизація технологічного процесу заморожування риби

Date Issued
2022
Author(s)
Флік, Д. В. 
Карпенко, О. В. 
Abstract
Рибна галузь стрімко розвивається та не стоїть на місці. Попит на рибу та рибні продукти невпинно зростає, тому виникає необхідність у довготривалому її зберіганні. Основним методом консервування риби є заморожування. Але при недоброякісному зберіганні заморожена риба та рибні продукти можуть втратити свою цінність та якість. Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням − камерою шокової заморозки. Об'єкт дослідження – процес заморозки, зберігання, розморожування риби у камері шокової заморозки. Завдання дослідження – розробка моделі камери шокової заморозки, регульованій по каналу «тиск компресора → температура випарника».
Subjects

рибна галузь

заморожування риби

камера шокової заморо...

холодоагент

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

zvit-2022-400.pdf

Size

291.4 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):89a2ad9e9eab768763b1b2381be6e0f9

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify