Автоматизація технологічного процесу заморожування риби
Date Issued
2022
Author(s)
Флік, Д. В.
Карпенко, О. В.
Abstract
Рибна галузь стрімко розвивається та не стоїть на місці. Попит на рибу та рибні продукти невпинно зростає, тому виникає необхідність у довготривалому її зберіганні. Основним методом консервування риби є заморожування. Але при недоброякісному зберіганні заморожена риба та рибні продукти можуть втратити свою цінність та якість. Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням − камерою шокової заморозки. Об'єкт дослідження – процес заморозки, зберігання, розморожування риби у камері шокової заморозки. Завдання дослідження – розробка моделі камери шокової заморозки, регульованій по каналу «тиск компресора → температура випарника».
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
zvit-2022-400.pdf
Size
291.4 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):89a2ad9e9eab768763b1b2381be6e0f9