Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва
Date Issued
2019
Author(s)
Пістунов, І. М.
Abstract
Точка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона
показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід
підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не
отримувало прибутку, але і не несло збитків.
Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому.
Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за
формулами [1]:
показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід
підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не
отримувало прибутку, але і не несло збитків.
Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому.
Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за
формулами [1]:
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Pistunov_3.pdf
Size
180.91 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):2eb04bb151f8da1ea64641e216fb0ff4