Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Факультет менеджменту
  4. Кафедра менеджменту
  5. Бакалаври
  6. 2021-2022 навчальний рік
  7. Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
 
  • Details

Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)

Date Issued
2022-06
Author(s)
Ісаєва, Ольга Костянтинівна 
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022.
Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».
Subjects

АСОРТИМЕНТ, ІННОВАЦІЙ...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Титули_Ісаєва. О._073-18-2.pdf

Size

180.57 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):fe9bd0c8b9d1ee1318a6bdbdbff664ed

Loading...
Thumbnail Image
Name

Кваліфікаційна робота_Ісаєва О._073-18-2.rar

Size

10.04 MB

Format

Unknown

Checksum

(MD5):d3d5ebcce66bc8d3eb096eb38c55c260

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify