Управління рентабельністю продукції підприємства кондитерської галузі (за матеріалами ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
Date Issued
2022-06
Author(s)
Ісаєва, Ольга Костянтинівна
Abstract
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022.
Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».
Об’єктом розроблення виступає управління рентабельністю продукції підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління рентабельністю продукції підприємства
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління рентабельністю продукції підприємства; проаналізовано діяльність ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»; обґрунтовано рішення у сфері управління рентабельністю продукції підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика».
Subjects
File(s)![Thumbnail Image]()
![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Титули_Ісаєва. О._073-18-2.pdf
Size
180.57 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):fe9bd0c8b9d1ee1318a6bdbdbff664ed
Loading...
Name
Кваліфікаційна робота_Ісаєва О._073-18-2.rar
Size
10.04 MB
Format
Unknown
Checksum
(MD5):d3d5ebcce66bc8d3eb096eb38c55c260