Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів
Date Issued
2022
Author(s)
Савостенко, Тетяна
Abstract
Безпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових
економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю
країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства
на загальновизнаних у світі засадах.
економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю
країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства
на загальновизнаних у світі засадах.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
2022_7_Material_conference_16_06_2022-29-31.pdf
Size
551.43 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):819fde0c226c96f0d035a9827d0551b8