Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування
Date Issued
2023
Author(s)
Ляшкевич, Анастасія Михайлівна
Горпинич, О. В.
Abstract
У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо
в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах
громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.
в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах
громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Тиждень студентської науки -2023-460-462.pdf
Size
419.92 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):812c0373f88a78357d021778ec6f6676