Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі
Date Issued
2023
Author(s)
Нуцубідзе, Ана
Любчук, Ольга
Abstract
За останні десятиліття ресторанна індустрія робить сміливі кроки. Найпопулярніші ресторанні тенденції свідчать про те, що власники знаходять інноваційні способи покращити враження гостей у закладі та за його межами, незалежно від того, чи вони ведуть ресторан швидкого харчування, ресторан із повним набором послуг. заснування або дослідження абсолютно нової концепції. Уподобання споживачів у харчуванні та економічні умови вказують на головні ресторанні тенденції та стратегії, які залишаються незмінними.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Збірник І Всеукр.конференції-92-94.pdf
Size
227.11 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):042814dfac0f04a5a44b36ea4bc67ba0