Дослідження поведінки споживачів закладу громадського харчування
Короткий опис(реферат)
Об’єктом дослідження виступає маркетингова діяльність підприємства на ринку громадського харчування.
Мета дослідження – визначення факторів, що впливають на формування поведінки споживачів закладів на ринку послуг громадського харчування.
Під час виконання кваліфікаційної роботи було досліджено особливості поведінки споживачів підприємства, що діє на ринку громадського харчування. Також було проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища підприємства, проведено IFAS-, EFAS- та PEST-аналіз , визначено напрямки реалізації сильних сторін закладу, провівши SWOT-аналіз; було проведено такі маркетингові дослідження: анкетування, фокус-групи.
На основі проведених досліджень було сформульовано рекомендації для підвищення рівня завантаженості закладу в ранкові години. Більш того, з метою підвищення впізнаваності кафе було адаптовано контент закладу в соціальних мережах, що швидко дало свої результати у вигляді підвищення охоплень та збільшення взаємодії користувачів з акаунтом.
Кваліфікаційна робота має тісний зв’язок з виконаним курсовим проєктом з маркетингового дослідження.
Collections
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Удосконалення системи маркетингових комунікацій компанії на ринку громадського харчування
Гмиря, Марина (2020-01-13)В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову комунікаційну діяльність підприємств України на ринку громадського харчування, також було проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє (можливості та ... -
Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування
Ляшкевич, Анастасія Михайлівна; Горпинич, О. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були ... -
Стратегія просування підприємства громадського харчування в соціальних мережах
Денисенко, Катерина (2023-12-08)В кваліфікаціййній роботі проаналізовано маркетингову діяльність закладу громадського харчування на ринку у Дніпропетровський області, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe ...