Перегляд Факультет інформаційних технологій по темі "прогноз"
Зараз показуються 1-4 з 4
-
Оптимізація асортименту готової продукції кондитерського виробництва
(2019)Предмет дослідження: виробнича діяльність фабрики «Торговий дім «Солодощі»» Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства. -
Оптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва.
(2021)Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції. -
«Оптимізація асортименту шоколадної продукції компанії «Малбі»
(2019)Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції. -
Системи та методи функціональної структури web-орієнтованих інформаційних систем
(2019)Об’єкт дослідження: функціональна структура web-орієнтованих інформаційних систем.