Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКлименко, Анна
dc.date.accessioned2020-01-27T12:00:39Z
dc.date.available2020-01-27T12:00:39Z
dc.date.issued2019-12
dc.identifier.citationКлименко А.Д. Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика») Магістерська робота (073 Менеджмент), менеджмент ЗЕД / кафедра менеджменту; НТУ «Дніпровська політехніка», Д.,- 2019- 92с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154817
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр за спеціальністю 073 Менеджмент, освітньо-професійна програма Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2019 Розглянуто теоретично-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку; наведено характеристику підприємства ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» та продукції, що випускається; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів; проаналізовано основні показники підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності досліджуваного підприємства; оцінено його конкурентоспроможність; запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих заходів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність, діяльність, підвищення ефективністі, стратегія, аналіз.ru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика»)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу