Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПетруща, В. Г.
dc.contributor.authorХаритонов, М. М.
dc.date.accessioned2020-03-04T10:59:05Z
dc.date.available2020-03-04T10:59:05Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationПетруща В. Г. Біоенергетична оцінка рослинницької продукції методом бомбової калориметрії / Петруща В. Г., Харитонов М. М. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 157.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155039
dc.description.abstractПідвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, розробка енергозберігаючих технологій рослинництва викликають необхідність ретельного вимірювання енергії, що акумулюється у біомасі рослин у процесі фотосинтезу. Термічний аналіз. що оснований на вивченні таких параметрів, як температура, вага, хімічний склад, дозволяє вивчати біоенергетичні процеси у рослинах.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ "ДП"ru_RU
dc.subjectбіоенергетичні процесиru_RU
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоru_RU
dc.titleБіоенергетична оцінка рослинницької продукції методом бомбової калориметріїru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk504ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу