Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСаєнко, О. В.
dc.contributor.authorСидоренко, О. М.
dc.date.accessioned2020-06-02T10:36:12Z
dc.date.available2020-06-02T10:36:12Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationСаєнко О. В. Особливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу України / Саєнко О. В., Сидоренко О. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 153-154.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155394
dc.description.abstractЗабезпечення населення свіжою вітамінною продукцією –першочергове завдання АПК держави. Салат –корисна, високо вітамінна рослина. До складу листків входять майже всі відомі вітаміни, мінеральні солі і органічні кислоти. Багато в ньому вітамінів групи С, В1, В2, Е, РР, К, каротину, солей кальцію та калію, заліза, фосфору, яблучної, щавлевої, янтарної та лимонної кислот, мікроелементів І, М, Mo, Fe, Си, В, містяться амінокислоти. Всі споживчі та лікувальні властивості зберігаються під час приготування страв та збереження салату. Незважаючи на велику цінність, простоту вирощування, лежкість і транспортабельність овочевого салату в нашій країні його вирощується дуже мало.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectсвіжа вітамінна продукціяru_RU
dc.subjectсвежая витаминная продукцияru_RU
dc.subjectовочевий салатru_RU
dc.subjectовощной салатru_RU
dc.subjectабіотичні факториru_RU
dc.subjectабиотические факторыru_RU
dc.titleОсобливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу Україниru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk504.06ru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу