Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГалич, Анастасія Юріївна
dc.date.accessioned2020-08-10T09:50:08Z
dc.date.available2020-08-10T09:50:08Z
dc.date.issued2020-06
dc.identifier.citationГалич А.Ю. Удосконалення управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ТОВ «Експрім») / А.Ю. Галич. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 78 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155931
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління товарним асортиментом підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління товарним асортиментом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізувано сутність та основні складові асортиментної політики підприємства; досліджено стратегії вдосконалення асортиментної політики торгово-виробничого підприємства; розглянуто особливості управління торговим асортиментом у ринкових умовах; проаналізувано функціонування та тенденцій розвитку харчової промисловості України; наведено загальну характеристику ТОВ «Експрім» та проаналізувати його асортимент; проналізовано економічні показники та асортимент ТОВ «Експрім»; досліджено товарну політику ТОВ «Експрім»; доведено доцільність виведення нового товару ТОВ «Експрім» на ринок; оцінено ефективність заходів модифікації товарної лінії у ТОВ «Експрім».ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління товарним асортиментом підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління товарним асортиментом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізувано сутність та основні складові асортиментної політики підприємства; досліджено стратегії вдосконалення асортиментної політики торгово-виробничого підприємства; розглянуто особливості управління торговим асортиментом у ринкових умовах; проаналізувано функціонування та тенденцій розвитку харчової промисловості України; наведено загальну характеристику ТОВ «Експрім» та проаналізувати його асортимент; проналізовано економічні показники та асортимент ТОВ «Експрім»; досліджено товарну політику ТОВ «Експрім»; доведено доцільність виведення нового товару ТОВ «Експрім» на ринок; оцінено ефективність заходів модифікації товарної лінії у ТОВ «Експрім».ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectАСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНІ СТРАТЕГІЇ, ІНВЕСТИЦІЇ, НОМЕНКЛАТУРА, ТОВАРНІ ГРУПИru_RU
dc.titleУдосконалення управління товарним асортиментом підприємства (за матеріалами ТОВ «Експрім»)ru_RU
dc.title.alternativeImprovement of product range management of an enterprise (based on the materials of LLC “Exprim”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу