Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorТертиця, Олексій Миколайович
dc.date.accessioned2020-08-11T10:43:32Z
dc.date.available2020-08-11T10:43:32Z
dc.date.issued2020-06
dc.identifier.citationТертиця О.М. Підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр») / О.М. Тертиця. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 76 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156005
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр».ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр».ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectКОНКУРЕНЦІЯ, КОНКУРЕНТНА БОРОТЬБА, КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, SWOT-АНАЛІЗru_RU
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр»)ru_RU
dc.title.alternativeIncreasing the competitiveness of an enterprise (based on the materials of LLC “Ukrainian Engineering Technical Center”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу