Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛимаренко, Олександр Ігорович
dc.date.accessioned2020-11-11T18:37:35Z
dc.date.available2020-11-11T18:37:35Z
dc.date.issued2019-12
dc.identifier.citationЛимаренко О.І. Підвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту (за матеріалами ПрАТ «Карлсберг Україна») / О.І. Лимаренко. – Д. : НТУ «ДП», 2019. – 106 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156667
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступають процеси управління експортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методологічні основи управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту; здійснено дослідження ринку пива та виявлено тенденції розвитку галузі; проаналізовано основні показники фінансової та експортної діяльності підприємства; запропоновано алгоритм створення та реалізації нового продукту; економічно обґрунтовано програму просування нового товару та ефективність експорту на ринок Білорусі; розраховано ефективність запропонованих заходів.ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступають процеси управління експортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методологічні основи управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту; здійснено дослідження ринку пива та виявлено тенденції розвитку галузі; проаналізовано основні показники фінансової та експортної діяльності підприємства; запропоновано алгоритм створення та реалізації нового продукту; економічно обґрунтовано програму просування нового товару та ефективність експорту на ринок Білорусі; розраховано ефективність запропонованих заходів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectБРЕНД, ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕКСПОРТУ, НОВИЙ ПРОДУКТ, ПИВО, ПРОГРАМА ПРОСУВАННЯ, ТОЧКА БЕЗЗБИТКОВОСТІ, УПОДОБАННЯ СПОЖИВАЧІВ.ru_RU
dc.titleПідвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства на основі виводу на ринок нового продукту (за матеріалами ПрАТ «Карлсберг Україна»)ru_RU
dc.title.alternativeImprovement of management effectiveness of export activities of an enterprise through introduction of product to the market (based on the materials of Private JSC “Carlsberg Ukraine”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу