Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorХоменко, Юлія Миколаївна
dc.date.accessioned2020-11-11T19:15:29Z
dc.date.available2020-11-11T19:15:29Z
dc.date.issued2019-12
dc.identifier.citationХоменко Ю.М. Формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро») / Ю.М. Хоменко. – Д. : НТУ «ДП», 2019. – 111 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156674
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи формування асортиментної політики підприємства та її вплив на ефективність зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізовано основні показники господарської та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; здійснено маркетингове дослідження ринку кондитерських виробів та поведінки споживачів кондитерських виробів; визначено цільовий ринок збуту експортної продукції; оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів з підвищення ефективності управління зовнішньоекономічною діяльністю та формування асортиментної політики.ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи формування асортиментної політики підприємства та її вплив на ефективність зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізовано основні показники господарської та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; здійснено маркетингове дослідження ринку кондитерських виробів та поведінки споживачів кондитерських виробів; визначено цільовий ринок збуту експортної продукції; оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів з підвищення ефективності управління зовнішньоекономічною діяльністю та формування асортиментної політики.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectАСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕКСПОРТУ, ЗОВНІШНІЙЙ РИНОК, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ПЛИТКОВИЙ ШОКОЛАД, УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ.ru_RU
dc.titleФормування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»)ru_RU
dc.title.alternativeFormation of assortment policy of an enterprise at foreign economic activities (based on the materials of Private JSC “AVK Confectionery Factory”, Dnipro”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу