Останні додані

  • Геологія, видобуток, обробка і оцінка кольорових різновидів повнокристалічного кварцу 

    Лесечко, Ігор Олегович (2023-06-22)
    Мета роботи: аналіз інноваційних технологій видобутку, облагородження та виготовлення виробів з повнокристалічного кварцу. Об’єкт дослідження: ювелірні різновиди повнокристалічного кварцу. Предмет дослідження: гемологічні ...
  • Особливості походження, культивування, гемологічні властивості перлів 

    Деревянко, Вікторія Олександрівна (2023-06-22)
    Мета роботи: визначення критеріїв якості і вартості перлів різного типу з урахуванням особливостей географії їх походження. Об’єкт дослідження: перли різних типів з основних регіонів походження. Предмет дослідження: ...
  • Геологія, видобуток, обробка і оцінка жадів 

    Жижерін, Віталій Олександрович (2022-06-21)
    Об’єкт дослідження: нефрити і жадеїти родовищ світу. Предмет дослідження: особливості геології родовищ жадів, способів їх розробки, формування критеріїв якості сировини в залежності від готових виробів.
  • Геологія, видобуток, обробка і оцінка агату 

    Редько, Денис Ігорович (2021-06-14)
    Предмет дослідження: особливості геології родовищ агатів, способів їх розробки, зв’язок декоративних характеристик з технологіями обробки. Об’єкт дослідження: декоративні різновиди агатів родовищ світу.
  • Технології видобутку та переробки прозорого дорогоцінного каміння 

    Вужва, Владислава Сергіївна (2021-06-14)
    Предмет дослідження: особливості моделювання та виготовлення потенційної прикраси з фантазійною огранкою з природних дорогоцінних каменів. Об’єкт дослідження: прозоре дорогоцінне каміння та фантазійне огранювання.
  • Геологічна будова родовищ, технології видобування та обробки бурштину 

    Кривулько, Дарина Миколаївна (2021-06-14)
    Предмет дослідження – сукциніт, руменіт, симетит, бірміт, чемавініт та інші викопні смоли. Об’єкт дослідження – бурштин як кам’яна сировина, його родовища, розташовані на території різних країн, способи видобутку та обробки.