Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorРуденко, Тетяна Андріївна
dc.date.accessioned2021-01-27T19:53:52Z
dc.date.available2021-01-27T19:53:52Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationРуденко Т.А. Забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром») / Т.А. Руденко. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 98 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157420
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром». Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром».ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром». Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром».ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectВИТРАТИ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, ПРИБУТКОВІСТЬ, РЕАЛІЗОВАНА ПРОДУКЦІЯ, УПРАВЛІННЯru_RU
dc.titleЗабезпечення ефективного управління діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром»)ru_RU
dc.title.alternativeProvision of effective management of an enterprise (based on the materials Private JSC “Concern Khlibprom”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу