Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorАлександрова, Тетяна Сергіївна
dc.date.accessioned2021-01-28T17:49:43Z
dc.date.available2021-01-28T17:49:43Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.citationАлександрова Т.С. Організація контролю якості на сучасному виробничому підприємстві (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / Т.С. Александрова. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 96 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157435
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес організації контролю якості на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до організації контролю якості на сучасному виробничому підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто поняття якості та її роль в забезпеченні конкурентоспроможності продукції; з’ясовано сутність управління якістю; визначено методи організації контролю якості продукції на підприємстві; надано загальну характеристику ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано фінансово-економічний стан та стійкість підприємства; оцінено фактори конкурентного середовища; обґрунтовано доцільність впровадження системи якості на підприємстві; розроблено заходи для впровадження системи якості у ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність запропонованих заходів.ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес організації контролю якості на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до організації контролю якості на сучасному виробничому підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто поняття якості та її роль в забезпеченні конкурентоспроможності продукції; з’ясовано сутність управління якістю; визначено методи організації контролю якості продукції на підприємстві; надано загальну характеристику ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано фінансово-економічний стан та стійкість підприємства; оцінено фактори конкурентного середовища; обґрунтовано доцільність впровадження системи якості на підприємстві; розроблено заходи для впровадження системи якості у ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність запропонованих заходів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectЯКІСТЬ, ПРОДУКЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ, КОНТРОЛЬ, КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, МІЖНАРОДНИЙ СТАНДАРТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СИСТЕМА ЯКОСТІ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ.ru_RU
dc.titleОрганізація контролю якості на сучасному виробничому підприємстві (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)ru_RU
dc.title.alternativeOrganization of quality control at a modern production enterprise (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу