Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСінчугова Маргарита Сергіївна
dc.date.accessioned2021-02-04T21:43:45Z
dc.date.available2021-02-04T21:43:45Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157449
dc.description.abstractПояснювальна записка: 77 стор., 12 рис., 7 табл., 30 джерел, додатки, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: процес управління бізнесом в сфері діяльності ресторанів та закладів мобільного харчування. Мета роботи: теоретичне обґрунтування інструментарію підвищення ефективності функціонування ресторанів і закладів мобільного харчування в невизначених умовах всесвітньої кризи. В роботі розроблена вдосконалена модель бізнесу для ресторанів та закладів мобільного харчування адаптована до умов кризи. У першому розділі проаналізовані напрямки вдосконалення антикризового управління бізнесом спираючись на досвід українських підприємців та праці науковців, визначені завдання магістерського дослідження. У другому розділі здійснена оцінка фактичного впливу кризи (КОВІД-19) на бізнес ресторанів та закладів мобільного харчування на національному рівні, визначено характер антикризових заходів суб’єктів регуляторної діяльності та їх впливу на перспективи бізнесу, розроблено сценаріїв розвитку кризової ситуації та типових антикризових рішень. У третьому розділі проаналізовано традиційну модель бізнесу ресторанів та закладів мобільного харчування та вдосконалено під умови кризових обмежень, визначено ключові чинники ефективності антикризового управління в умовах КОВІД-19.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectАНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ, РЕСТОРАН, ЗАКЛАД МОБІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ, РЕГУЛЯТОРНИЙ ВПЛИВ, ОБМЕЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ БІЗНЕСУ, БІЗНЕС-МОДЕЛЬ, РОЗВИТОК БІЗНЕСУ.ru_RU
dc.titleВдосконалення антикризового управління бізнесом ресторанів та закладів мобільного харчуванняru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу