Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorІгнатенко, Олександр
dc.date.accessioned2021-09-12T06:08:26Z
dc.date.available2021-09-12T06:08:26Z
dc.date.issued2021-09-12
dc.identifier.citationІгнатенко О. І. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Ігнатенко Олександр Іванович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786
dc.description.abstractОб'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки. Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки. Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід. Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних. Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління. Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectвакуумна сушаркаuk_UA
dc.subjectвиробництво пиваuk_UA
dc.subjectПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯuk_UA
dc.subjectКОНТРОЛЕРuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.identifier.udk681.5uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу