Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВознюк, Андрій
dc.date.accessioned2021-10-09T15:05:45Z
dc.date.available2021-10-09T15:05:45Z
dc.date.issued2020-12-11
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159240
dc.description.abstractДля сучасних споживчих ринків створення мережевих структур являє собою мегатренд, що охоплює усі сфери послуг громадського харчування. Особливо це притаманне кав’ярням третьої хвилі, що пропонують послуги певного високого стандарту, конкурують технологією і культурою споживання кави уздовж закладів своєї мережіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleСтратегія просування споживчих послуг мережевого підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу