Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Тиждень студентської науки
  4. Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року)
  5. СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ
  6. Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів
 
  • Details

Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів

Date Issued
2022
Author(s)
Бабаков, О. В. 
Заславський, О. М. 
Abstract
Консервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з добавками. Визначальними критеріями ефективності технологічного процесу сушіння молока є вологість та продуктивність установки. Остання забезпечується регулюванням температури гарячого повітря, що надходить з калорифера, вбудованого в сушарку. Джерелом теплоносія для калорифера є перегріта водяна пара з парогенератора. Підвищення температури повітря, що подається в сушильну башту, обмежено небезпекою зіпсування (або навіть загорання) сухого молока, а зниження температури веде до збільшенню витрати теплоносія на одиницю випаруваної вологи.
Subjects

консервування сушіння...

молочна промисловість...

програмований логічни...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

zvit-2022-348-349.pdf

Size

441.91 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):59f9deaa42394953061e03dfe7318b0b

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify