Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПістунов, Ігор Миколайович
dc.contributor.authorГоробець, Єлизавета Юріївна
dc.date.accessioned2022-07-07T07:23:17Z
dc.date.available2022-07-07T07:23:17Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationПістунов І.М. Використання методики знайдення рівноважних цін в ресторані / Пістунов Ігор Миколайович, Горобець Єлизавета Юріївна // Наукові перспективи. – 2022. – No 2(20). – С. 312-322.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161000
dc.description.abstractРесторанний бізнес є перспективним напрямком для здійснення довгострокових інвестицій, середній прибуток яких складає 15 – 20%. Такий вид бізнесу є одним з найскладніших, тому лише наявність капіталу не гарантує успіх. На сьогодні Україна зберігає тенденції збільшення громадських зон та кількості закладів громадського харчування. Багато ресторанів закриваються, але на зміну їм завжди приходять нові, саме тому можна аналізувати ресторанний ринок нескінченно. За результатами з січня по вересень 2021 року обсяг торговельних надходжень ресторанного ринку в Україні становив приблизно 19,3 млрд. грн. або близько 695,8 млн. дол., що приблизно на 6 млрд. грн. або $218,9 млн., понад 45,9% – перевищує аналогічні показники 2020 року. Особливо актуальним становиться питання про те, як втриматися на ринку та зайняти лідируючу позицію, не зазнавши краху.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнорма прибутковостіuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectекономіко-математична модельuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectчисло Фібоначчіuk_UA
dc.titleВикористання методики знайдення рівноважних цін в рестораніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk334.02uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу