Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКузьменко, Анастасія Олександрівна
dc.date.accessioned2023-02-11T12:43:21Z
dc.date.available2023-02-11T12:43:21Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationКузьменко А.О. Підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») / А.О. Кузьменко. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162178
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління виробничою діяльністю підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» і його продукцію; проведено аналіз фінансових результатів і результатів виробничої діяльності підприємства; здійснено аналіз використання персоналу, основних і оборотних засобів; проаналізовано рентабельність підприємства; розроблено заходи з підвищення ефективності управління виробничою діяльністю ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9» та обґрунтовано їх ефективність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАСОРТИМЕНТ, ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності управління виробничою діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»)uk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of management of production activities of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk bakery № 9”)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу