Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБолюх, Ірина
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Наталія
dc.date.accessioned2023-11-24T08:48:28Z
dc.date.available2023-11-24T08:48:28Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationБолюх І. Інноваційні методи підвищення лояльності споживачів на підприємствах індустрії гостинності / Болюх Ірина, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 111-112.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165281
dc.description.abstractСаме завдяки цим причинам надзвичайно важливо такій великій галузі як готельний бізнес сприяти збільшенню лояльності клієнтів. Як було вже зазначено, готельний бізнес як велика індустрія робить значний внесок у світову економіку та забезпечує роботою багато мільйонів людей по всьому світу, через що актуальність даного дослідження є високою в умовах сьогодення, адже тема розвитку лояльності в готельній справі має вплив на макроекономічні показники держави. Метою написання даної роботи є аналіз міжнародного ринку ресторанного та готельного бізнесу з ціллю знайти закономірності методів формування лояльності. Об’єктом дослідження є феномен лояльності споживачів, а предметом – інноваційний розвиток лояльності в готельній справі. В процесі написання використовувалися такі методи як: синтез та аналіз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject«споживач-марка»uk_UA
dc.subjectтуристисчні послугиuk_UA
dc.subjectресторанний та готельний бізнесuk_UA
dc.titleІнноваційні методи підвищення лояльності споживачів на підприємствах індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу