Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКозорез, Дмитро
dc.date.accessioned2024-01-05T09:15:22Z
dc.date.available2024-01-05T09:15:22Z
dc.date.issued2023-12-08
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165710
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову інноваційну стратегію ливарного підприємства на споживчому ринку ливарних підприємств, а також проаналізовано внутрішнє(слабкі та сильні сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове дослідження просування товару підприємства на споживчому ринку з метою вивчення цільового сегмента споживачів та розраховано його місткість. Об’єкт розроблення: маркетингова стратегія підприємства на споживчому ринку. Мета кваліфікаційної роботи: аналіз є формування маркетингової стратегії підприємства на споживчому ринку. Положення що захищаються: аналізованому підприємству ТОВ «Дніпропромліт» в сучасних складних політичних та економічних умовах необхідно створити привабливу пропозицію, вдосконалити комунікаційну політику та оновити стратегію маркетингу відносно актуальних цілей підприємства. Для майбутнього стратегічного розвитку підприємству слід обрати стратегію селективного зростання, в рамках якої буде розширено сфера споживчого ринку. Інформація щодо впровадження (за наявності): Результати дослідження будуть використанні ТОВ «Дніпропромліт» для ведення нової маркетингової стратегії, яка допоможе їм просувати свою продукцію на споживчому ринку. Практичне значення одержаних результатів визначається тим, що на основі вивчення та узагальнення наукових праць вчених-економістів по досліджуваній проблемі, результатів аналізу маркетингової діяльності підприємства, його фінансового стану та досягнутого рівня рентабельності були розроблені та обґрунтовані основні напрями підвищення результативності діяльності ТОВ «Дніпропромліт» у період післявоєнного відтворення. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення методів, процедур і механізмів розробки маркетингової стратегії підприємства для просування його продукції на споживчому ринку ливарного виробництва. В роботі використані такі методи досліджень: статистичний метод, анкетування, якісний метод, метод експертних оцінок, PEST, IFAS, EFAS, SWOT-аналіз. The qualification work analyzes the marketing innovation strategy of the foundry enterprise in the consumer market of foundries, as well as analyzes the internal (weaknesses and strengths) and external environment (opportunities and threats) of the enterprise. A marketing study of the enterprise's product promotion in the consumer market was conducted to study the target consumer segment and its capacity was calculated. Object of development: marketing strategy of the enterprise in the consumer market. Purpose of the qualification work is the formation of the marketing strategy of the enterprise in the consumer market. Protected positions: the analyzed enterprise LLC «Dnipropromlit» in today's difficult political and economic conditions needs to create an attractive offer, improve communication policy and update the marketing strategy in relation to the current goals of the enterprise. For future strategic development, the company should choose a selective growth strategy, which will expand the scope of the consumer market. Information on implementation (if any): The results of the study will be used by Dnipropromlit LLC to conduct a new marketing strategy that will help them promote their products in the consumer market. The practical significance of the results obtained is determined by the fact that, based on the study and synthesis of scientific works of economists on the problem under study, the results of the analysis of the marketing activities of the enterprise, its financial condition and the achieved level of profitability, the main directions of improving the performance of Dnipropromlit LLC in the period of post-war reconstruction were developed and substantiated Conclusions and proposals for the development of the object of development: improvement of methods, procedures and mechanisms for developing a marketing strategy for the enterprise to promote its products in the consumer market of foundry production. The following research methods were used in the work: statistical method, questionnaire, qualitative method, method of expert assessments, PEST, IFAS, EFAS, SWOT analysis.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, СТРАТЕГІЯ, СЕГМЕНТУВАННЯ, СПОЖИВАЧ, СПОЖИВЧИЙ РИНОК, MARKETING STRATEGY, STRATEGY, SEGMENTATION, CONSUMER, CONSUMER MARKETuk_UA
dc.titleМаркетингова стратегія підприємства на споживчому ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу