Перегляд Конференції по темі "продукты питания"
Зараз показуються 1-4 з 4
-
Analysis of quality measure that quality-relevant of bakery products
(НТУ ДП, 2022)Introduction. Bakery products are the main food products, which are in the first group (Food products for mass consumption) in the systematization of the main types of food products according to their purpose. ... -
Automation of technological process of canned meat production
(НТУ ДП, 2022)Food and raw materials of animal and plant origin contain a significant amount of water (30 - 80%), proteins, fats, carbohydrates, organic acids, biologically active and mineral substances, etc. During storage ... -
Визначення ролі равликів Achatina Fulica, як індикаторів якості рослинних продуктів
(Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)Равлики грають важливу роль в екосистемах, застосовуються в житті людини у якості продуктів харчування та в косметології, але мало досліджена їх роль як біоіндикаторів чистоти рослинних продуктів.