Перегляд Конференції по темі "ресторанний бізнес"
Зараз показуються 1-7 з 7
-
Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу
(НТУ ДП, 2021)Одним із важливих факторів впливу на результати діяльності закладів ресторанного господарства є попит на продукцію і послуги та тенденції його розвитку. Для того, щоб покращити прибуток на підприємстві, впливаючи на попит, ... -
Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі
(2023)Багато закладів готельно-ресторанного господарства здійснюють маленькі витрати на рекламні компанії, закривають маркетингові секції та перестають розвивати свою діяльність, через це втрачаючи наявних споживачів.Існують ... -
Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі
(2023)За останні десятиліття ресторанна індустрія робить сміливі кроки. Найпопулярніші ресторанні тенденції свідчать про те, що власники знаходять інноваційні способи покращити враження гостей у закладі та за його межами, незалежно ... -
Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA
(2023)Ресторанне господарство є особливою складовою сфери гостинності (сфера HORECA), що забезпечує задоволення життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля; надає значну кількість робочих ... -
Імідж ресторану як фактор впливу на споживчий вибір
(2023)Сучасна гастрономія переживає конкурентну боротьбу, де кожен ресторан прагне здобути увагу та лояльність клієнтів. Успіх закладів ресторанного господарства та інших підприємств і організацій певною мірою залежить від їхнього ... -
Інноваційні ресторанні технології
(2023)Прогрес будь-якої сфери розвивається пліч-о-пліч з наукою. Ресторанний бізнес не є виключенням. Сьогодні заклади є невід’ємною частиною життя людини. Це не просто економія часу, це місце робочих, романтичних, зустрічей з ... -
Інноваційні технології в закладах ресторанного господарства
(2023)Сучасна індустрія ресторанного бізнесу постійно поширюється та видозмінюється під впливом різних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Сучасна політика закладів ресторанного господарства головною метою ставить ...