• Критерії оцінки якості бурштину на основі принципу порівняння зі споживчими властивостями 

      Баранов, П. М.; Сливна, О. В.; Шевченко, С. В.; Кірін, Р. С. (Видавництво НТУ "ДП", 2021)
      Мета. Ознайомлення з новою методикою оцінки якості бурштину-сирцю на основі принципу порівняння властивостей сировини зі споживчими властивостями виробів. Методика. В роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи ...
    • Типи, різновиди та критерії оцінювання якості перлів 

      Баранов, П. М.; Сливна, О. В.; Шевченко, С. В. (2023)
      В роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження – теоретичні (аналіз, узагальнення, порівняння), гемологічні та економічні. Основна частина роботи базується на аналізі літературних джерел, інформації ...