Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуваєв, В.М.-
dc.date.accessioned2013-06-05T10:56:24Z-
dc.date.available2013-06-05T10:56:24Z-
dc.date.issued2011-12-08-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1154-
dc.descriptionРукопис роботи закінчено 8 грудня 2011р. Результати роботи розглянуті науково-технічною радою. Протокол № 3 від 12.12.2011р.ru_RU
dc.description.abstractРЕФЕРАТ Звіт про НДР: 247 с., 22 рис., 5 табл., 3 додатки, 154 джерела. Мета роботи – мінімізація енерговитрат на регулювання технологічних режимів сортопрокатних станів, що здійснюється для забезпечення потрібних якісних показників товарного прокату. Метод дослідження – системний аналіз, аналітичні дослідження і методи багатокритеріальної оптимізації. На основі аналізу процесів виробництва сортового прокату виявлені загальні закономірності формування споживчих властивостей товарного прокату незалежно від типу прокатного стану. В цілому, оцінка результатів роботи сортопрокатних станів може бути зведена до трьох груп узагальнених критеріїв: критеріїв виконання замовлення, технічних критеріїв та економічних критеріїв. Відображення узагальнених критеріїв на процеси, що формують споживчі властивості, а саме: на швидкісний режим прокатки, режим прискореного охолодження та термозміцнення прокату, процес розкроювання прокату на стрижні замовленої довжини, дозволило сформулювати критерії управління окремими операціями та групами операцій, які формують покажчики призначення сортового прокату. Ці критерії формулюються відносно параметрів технологічних операцій, для оцінювання яких вони призначені. Досліджено взаємозв’язок параметрів, що входять до узагальнених систем критеріїв, з параметрами технологічного процесу вироблення прокату. Розроблені і досліджені методики автоматичного вибору режимів: швидкісного режиму прокатки, термозміцнення та розкроювання прокату. Виконана оцінка енергозаощадження та економічної ефективності при застосуванні автоматичного вибору вказаних режимів виробництва товарного прокату.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectСОРТОВИЙ ПРОКАТru_RU
dc.subjectБЕЗПЕРЕРВНІ СТАНИru_RU
dc.subjectШВИДКІСНИЙ РЕЖИМ ПРОКАТКИru_RU
dc.subjectРОЗКРОЮВАННЯ ПРОКАТУru_RU
dc.subjectТЕРМОЗМІЦНЕННЯru_RU
dc.titleЕНЕРГОЗАОЩАДЖУВАЛЬНА АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА СОРТОВОГО ПРОКАТУ (заключний звіт) ГП - 436ru_RU
dc.typeTechnical Reportru_RU
Розташовується у зібраннях:Звіти з науково-дослідних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
GP-436-2011.pdf4,89 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.