Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150452
Назва: Програмне забезпечення електронно-обчислювальних машин у 2 - х ч. Ч. 1. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 124 Системний аналіз.
Автори: Шевченко, Ю. О.
Ключові слова: Microsoft Excel, електронна таблиця
Дата публікації: жов-2017
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Шевченко Ю.О. Програмне забезпечення електронно-обчислювальних машин у 2 - х ч. Ч. 1. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 124 Системний аналіз / Ю.О. Шевченко ; М-во освіти і науки України, Нац. гірн. ун-т. – Дніпро : НГУ, 2017. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам у самостійному засвоєнні нормативної дисципліни «Програмне забезпечення електронно-обчислювальних машин» під час підготовки до модульного контролю за результатами лабораторних занять, а також при виконанні контрольної роботи студентами заочної форми навчання. Розглянуто основні теоретичні відомості, необхідні для роботи з електронними таблицями Microsoft Excel, наведено приклади розв’язання всіх лабораторних завдань. Сформульовано вимоги до оформлення звіту, питання для самоконтролю і критерії оцінювання лабораторних робіт. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Студенти також мають навчитися використовувати стандартні вбудовані функції Microsoft Excel, функції роботи з масивами та матрицями; засвоїти навички роботи з формулами: виконувати складні обчислення, копіювати та редагувати формули, виправляти помилки у формулах; створювати, копіювати та редагувати таблиці; оволодіти прийомами побудови різних діаграм і графіків функції з використанням майстера діаграм Microsoft Excel; ознайомитися з компонентами і операціями побудови об’ємних діаграм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150452
Розташовується у зібраннях:РВВ-2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PZEOM(ukr part1)_ShevchenkoYUO_SAU.pdfМетодичні рекомендації30,48 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.