Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153068
Назва: Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології» до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси підземного зберігання вуглеводнів»
Автори: Ширін, Л. Н.
Коровяка, Є. А.
Расцвєтаєв, В. О.
Барташевський, С. Є.
Ключові слова: Методичні рекомендації, Нафтогазова інженерія та технології, Процеси підземного зберігання вуглеводнів
Дата публікації: 2018
Видавництво: НТУ «ДП»
Бібліографічний опис: Процеси підземного зберігання вуглеводнів. Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології» до виконання практичних робіт з дисципліни / Л. Н. Ширін, Є. А. Коровяка, В. О. Расцвєтаєв, С. Є. Барташевський ; Нац. гірн. ун-т, каф. трансп. сист. і техн. – Д. : НГУ, 2018. – 36 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси підземного зберігання вуглеводнів». Викладено матеріал, який допоможе активізувати виконавчий етап пізнавальної діяльності студентів під час виконання практичних робіт та самостійного вивчення дисципліни.
Опис: Подано методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси підземного зберігання вуглеводнів». Викладено матеріал, який допоможе активізувати виконавчий етап пізнавальної діяльності студентів під час виконання практичних робіт та самостійного вивчення дисципліни. Призначено для студенів спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153068
Розташовується у зібраннях:Кафедра транспортних систем та енергомеханічних комплексів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка ППЗВ.pdf1,21 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.