Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153237
Назва: Наземні сховища вуглеводневих газів у гідратному стані
Автори: Зоценко, Микола
Педченко, Лариса
Ларцева, Ірина
Ключові слова: наземні сховища;наземные хранилища;вуглеводневий газ;углеводородный газ
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Зоценко М. Наземні сховища вуглеводневих газів у гідратному стані/ Микола Зоценко, Лариса Педченко, Ірина Ларцева // Школа підземної розробки : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф., 4–8 верес. 2018 р., Бердянськ. – Дніпро : ЛізуновПрес, 2018. – С. 35-36.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування технічних основ виготовлення газогідратних блоків безпосередньо на промислі для подальшого їх транспортування і зберігання у наземних сховищах, як альтернативу транспортуванню та зберіганню газу у підземних сховищах. Розглянуто теоретичні основи і перевірено в лабораторних умовах процеси виготовлення газогідратних блоків, фізико-механічні характеристики штучних гідратів з метою визначення умов їх складування і тривалого зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153237
Розташовується у зібраннях:Школа підземної розробки: тези доповідей ХII Міжнародної науково-практичної конференції (4–8 вересня 2018 року, Бердянськ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35_36_Зоценко, Педченко, Ларцева.pdf409,71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.