Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153289
Назва: Особливості реалізації природозберігаючих технологій на вугледобувних підприємствах
Автори: Сольвар, Любомир
Кулина, Світлана
Павличенко, Артем
Ключові слова: вугледобувне підприємство;угледобывающее предприятие;природозберігаючи технології;природосберегающие технологии
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Особливості реалізації природозберігаючих технологій на вугледобувних підприємствах / Любомир Сольвар, Світлана Кулина, Артем Павличенко // Школа підземної розробки : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф., 4–8 верес. 2018 р., Бердянськ. – Дніпро : ЛізуновПрес, 2018. – С. 69-70.
Короткий огляд (реферат): Вугільна промисловість України повинна забезпечувати енергетичну незалежність держави, але не в тому стані у якому вона перебуває сьогодні. Довготривалий видобуток корисних копалин, зокрема без врахування екологічної складової, призвів до погіршення стану навколишнього середовища в гірничодобувних регіонах. Також, існуючі технології видобутку вугілля та його збагачення не забезпечують вимог ні раціонального природокористування, ні охорони довкілля. Так, нераціональне видобування і збагачення вугілля призводить до зростання витрат на всіх стадіях гірничого виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153289
Розташовується у зібраннях:Школа підземної розробки: тези доповідей ХII Міжнародної науково-практичної конференції (4–8 вересня 2018 року, Бердянськ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69_70_Сольвар, Кулина, Павличенко.pdf395,72 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.