Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153472
Назва: Екологічні аспекти поводження з гірничопромисловими відходами
Автори: Бузило, Володимир
Павличенко, Артем
Деменко, Ольга
Ключові слова: екологычний аспект;экологический аспект;горнопромышленные отходы;гірничопромислові відходи
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Бузило В. Екологічні аспекти поводження з гірничопромисловими відходами/ Володимир Бузило, Артем Павличенко, Ольга Деменко // Школа підземної розробки : тези доповідей 10-ої міжнар. наук.-практ. конф., Бердянськ. 15-18 серпня 2016 р. – Дніпро : НГУ. – 2016. - С. 55-56.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні в Україні в багатьох промислових регіонах внаслідок роботи гірничодобувної, переробної промисловості та теплоенергетики утворюються величезні обсяги відходів, для зберігання яких з обороту вилучаються значні площі земель, і їх кількість збільшується з кожним роком. Україна займає одне з перших місць у світі за обсягом накопичуваних відходів. При цьому на багатьох підприємствах вони зберігаються з порушенням вимог чинного законодавства, часто не забезпечуються необхідні для зберігання умови. Як правило, місця складування відходів і спеціальні хвостосховища не мають надійного гідроізоляційного захисту та захисту від пиління сухих пляжів, що призводить до негативних наслідків – забруднюються ґрунти, повітря, поверхневі та підземні води.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153472
Розташовується у зібраннях:Школа підземної розробки: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (15–18 серпня 2016 року, Бердянськ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55_56.pdf398,25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.