Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153594
Назва: Ефективність транспортних процесів. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті)
Автори: Таран, І. О.
Літвінова, Я. В.
Мельнікова, Ю. І.
Клименко, І. Ю.
Ключові слова: транспортні процеси
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Ефективність транспортних процесів. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) / І. О. Таран, Я. В. Літвінова, Ю. І. Мельнікова, І. Ю. Клименко; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро: НТУ «ДП», 2018. – 38 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено з метою закріплення теоретичних знань з дисципліни «Ефективність транспортних процесів», придбання практичних навичок з оцінки ефективності як всієї системи, так і окремих її складових, що дозволить виявити ступінь ефективності ланцюгів транспортних процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153594
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD1088.pdf320,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.