Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153596
Назва: Обґрунтування заходів з енергозбереження сталеплавильного виробництва
Інші назви: Substantiation of measures on energy saving of steelmaking production
Автори: Лігвінова, Катерина Іллівна
Лігвінова, К. І.
Лигвинова, Екатерина Ильинична
Лигвинова, Е. И.
Ключові слова: ДУГОВА СТАЛЕПЛАВИЛЬНА ПІЧ;КОМПРЕСОРИ;ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ;ВОДОПІГОТОВКА
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Лігвінова К. І. Обґрунтування заходів з енергозбереження сталеплавильного виробництва дипломна робота магістра / К. І. Лігвінова. - Дніпро, 2018. - 69 с.
Короткий огляд (реферат): Предмет дослідження – енергетичні параметри компресорів, установок водопідготовки і газоочистки. Мета – застосування регресійного аналізу для обґрунтування ефективності роботи електрообладнання підприємства, оптимізація режиму електроспоживання установок газоочистки та водопідготовки шляхом вибору кількості робочих двигунів, дослідження засобів зниження витрат електроенергії в компресорних установках. Проект складається з трьох розділів, вступу і висновку. У вступі викладені основні поняття та визначення, мета досліджень, зв’язок теми зі сферою компетенції магістра та місце вирішуваної задачі в галузі енергетичного менеджменту. В першому розділі наведений стан питання та постановка задачі. В другому розділі виконується дослідження застосування регресійного аналізу для обґрунтування ефективності роботи електрообладнання підприємства, оптимізація режиму електроспоживання установок газоочистки та водопідготовки шляхом вибору кількості робочих двигунів, дослідження засобів зниження витрат електроенергії в компресорних установках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153596
Розташовується у зібраннях:Кафедра електроенргетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141м-17-2_диплом Лигвинова (1).pdf242,57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.