Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153839
Назва: Підвищення функціональності мікропроцесорних реле захисту
Автори: Степаненко, Ю. В.
Папаїка, Ю. А.
Лисенко, О. Г.
Ключові слова: діюча система електропостачання;защита;захист;підвищення безпеки;повышение безопасности;якість електропостачання
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Степаненко Ю. В. Підвищення функціональності мікропроцесорних реле захисту / Ю. В. Степаненко, Ю. А. Папаїка, О. Г. Лисенко // Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : ХIII міжнар. конф. (23–24 листоп. 2017 р.) : зб. наук. пр. / ред. кол.: Г. Г. Півняк та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”. – Дніпро : НТУ «ДП», 2018. – № 3. – С. 78-80.
Короткий огляд (реферат): Підвищення безпеки, надійності та якості електропостачання і експлуатації електроустаткування на базі інформаційних технологій. Збиток від перерв електропостачання об'єктів визначається простоєм технологічного обладнання та скороченням випуску продукції. При цьому тривалість простоїв залежить не тільки від надійності системи електропостачання в цілому та її елементів, але й від характеру ушкоджень, застосовуваних засобів захисту, якості їх роботи та інших факторів. Однофазні замикання на землю є найбільш поширеними ушкодженнями в розподільних мережах (60...80%).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153839
Розташовується у зібраннях:Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : ХIII міжнар. конф. (23–24 листоп. 2017 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78-80.pdf197,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.