Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154468
Назва: Дослідження впливу несиметричного навантаження на стійкість металевого рамного кріплення
Автори: Кравченко, А.С.
Ключові слова: протяжна капітальна виробка;металеве кріплення;несиметричне навантаження;стійкість виробки
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Кравченко А.С. Дослідження впливу несиметричного навантаження на стійкість металевого рамного кріплення : дипломна робота магістра. - Дніпро, 2018. - 67 с.
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка складається з чотирьох розділів. Містить 35 малюнків і 7 таблиць та 32 посилання на 32 джерела. Загальний обсяг пояснювальної записки складає 67 сторінок. Мета роботи полягає у встановленні закономірностей взаємодії кріплення капітальних виробок вугільних шахт Західного Донбасу з породним масивом в умовах нерівномірності завантаження і обґрунтуванні на цій основі параметрів способу підвищення їх стійкості. Ідея роботи полягає у врахуванні особливостей напружено-деформованого стану вміщуючого виробку неоднорідного породного масиву при формуванні нерівномірного навантаження на кріплення протяжних виробок. Об'єктом дослідження є геомеханічні процеси, що розвиваються навколо протяжної капітальної гірничої виробки. Предмет досліджень – напружено-деформований стан неоднорідного приконтурного породного масиву в зоні впливу протяжної капітальної виробки. Методи досліджень. Аналіз інформаційних джерел в галузі досліджень, методи і підходи аналітичних досліджень. Основні завдання досліджень: аналіз стану протяжних капітальних гірничих виробок на шахтах Західного Донбасу; оцінка впливу несиметрії зовнішнього навантаження на несучу здатність металевого аркового кріплення; Наукове значення роботи полягає у вирішенні завдання щодо впливу не симетрії зовнішнього завантаження на несучу здатність металевої аркового кріплення. Практичне значення роботи складається в можливості застосування результатів досліджень при спорудженні гірничих виробок в аналогічних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154468
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко А.С..pdf2,24 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.